Veelgestelde vragen

Let op! Voor specifieke vragen over huren kunt U kijken op www.woonhelpdesk.nl en www.toeslagen.nl

Hoe werkt Rooms in Holland?

Op Rooms in Holland worden dagelijks vele kamers, studio's en appartementen aangeboden door verhuurders. Potentiële huurders kunnen op dit aanbod reageren en met de verhurende partij een afspraak tot bezichtiging maken. Om te reageren op woonruimte wordt een klein bedrag gevraagd. Voorts mogen door de verhurende partij geen bemiddelingskosten worden gerekend. Verder berekent Rooms in Holland geen bemiddelingskosten/courtage.

Verhuurt Rooms in Holland zelf woonruimte?

Rooms in Holland verhuurt zelf geen woonruimte, maar is een platform, een ontmoetingsplaats, waar woningaanbieders en woningzoekers elkaar kunnen ontmoeten. Rooms in Holland is geen bemiddelingsbureau, maar een vraag- en aanbodsite die gericht is op woonruimte in geheel Nederland en maakt het mogelijk dat huurders en verhuurders direct met elkaar in contact komen zonder tussenkomst van bemiddelingsbureau's die vaak extra kosten in rekening brengen.

Wat kost Rooms in Holland?

Voor het reageren op het woningaanbod van Rooms in Holland wordt een klein bedrag gevraagd. Dit bedrag hangt af van de contractsduur, zie Over ons.

Hoe betaal ik op Rooms in Holland?

Als je op het woonaanbod wil reageren en/of een oproep wil plaatsen, kun je betalen via IDEAL, Bancontact een eenmalige machtiging, per credit card of door overboeking.

Problemen met inloggen/aanmelden?

Ik ben mijn inloggegevens of mijn wachtwoord kwijt.
Klik hier om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
 
Ik krijg de melding dat inlognaam en/of wachtwoord niet correct is.
Klik hier om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Mijn e-mailadres is gewijzigd na de laatste keer inloggen.
Log dan in met je oude e-mailadres en ga dan naar de pagina Mijn Account om je e-mailadres te wijzigen.
 
Hoe kom ik aan een gebruikersnaam en een wachtwoord.
Klik hier om een account aan te maken
 
Bij het aanmelden krijg ik de melding: Er is al een account met dit e-mailadres?
Je kunt per mailadres slechts 1 account aanmaken!

Contact met Rooms in Holland?

Als je contact met Rooms in Holland wil opnemen, mail dan naar info@roomsinholland.com of door het contactformulier in te vullen.

Werkt Rooms in Holland met wachtlijsten?

Rooms in Holland werkt niet met wachtlijsten en in principe kun je in enkele dagen al een leuke kamer gevonden hebben. Stel je positief op naar de verhurende partij, maar blijf tegelijkertijd ook kritisch aangaande de woonruimte. Je kunt het reageren op woonruimte zien als een sollicitatie. Geef een indruk van jezelf en geef aan waarom jij nu juist de geschikte kandidaat bent. Rooms in Holland berekent geen bemiddelingskosten. De prijs/kwaliteit verhouding, grootte van kamer, legaliteit etc. zijn belangrijke aandachtspunten waar je op moet letten bij het waarderen van woonruimte.

Andere vraag?

Je kunt je vraag stellen door een e-mail te sturen naar info@roomsinholland.com of door het contactformulier in te vullen.

Vind je toekomstige kamer!